Parkstad Business Plaza
sliderfoto

iRelevance


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
06-37432151
Adres:
Tarwehof, 35
Postcode:
6418 KN
Plaats:
Heerlen


Contactpersoon

Naam:
Rob Ariens
Emailadres:
info@irelevance.nl
Telefoonnummer:
045 - 511 63 56

Bedrijfsactiviteiten

iRelevance biedt niet alleen customer management oplossingen en (online) diensten voor uw organisatie maar kijkt ook naar het groter geheel, geeft bedrijven bedrijfsadvies en begeleidt en ondersteunt daar waar nodig.Onze oplossingen:


Onze diensten: 

We weten het in principe allemaal dat het echt kennen van uw doelgroep de levensader is van uw (online) marketing activiteiten.Maar vaak wordt er geen rekening gehouden met de wensen van de doelgroep. Hoe vaak worden we niet na een bezoek aan een website op een totaal irrelevante manier en/of –moment geretarget door dezelfde partij en vaak met alle negatieve gevolgen van dien?


Het definiëren van de doelgroep is tegenwoordig geen garantie voor succes. De succesfactor is: Wees relevant op het juiste moment en ontcijfer specifieke oriëntatie- en winkelpatronen van uw doelgroep! 


Om dit tot stand te brengen dienen alle (online) marketing disciplines samen te werken en moeten wensen van uw klant of gebruiker als een holistisch geheel worden gezien. Weet wie u benadert, wanneer en wat u op dat moment aanbiedt. Klanten en gebruikers schakelen moeiteloos tussen platformen en kanalen. Zij verwachten dat u hen op het juiste moment met de juiste boodschap weet te vinden. Maatwerk in de benadering kan het verschil maken tussen het opwekken van irritatie of het daadwerkelijk verrijken van de beleving. Being relevant matters! 


Van belang is het om de specifieke wensen te ontrafelen is het belangrijk om de volgende vier vragen te kunnen beantwoorden: - Wie wilt u bereiken? - Welke content (aanbieding) stelt u voor? - In welke context plaatst u content of een aanbieding? - Wat is uw historie met uw klant of gebruiker? 


iRelevance helpt u met al uw vragen die essentieel voor u met betrekking tot klantervaring en optimalisatie van uw Customer Engagement.Bezoek voor meer informatie onze website op https://www.irelevance.nl.

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding