sliderfoto

Risico-Consult NL Heerlen


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0637160010
Adres:
Prof. van Itersonstraat 67
Postcode:
6419 SH
Plaats:
Heerlen


Contactpersoon

Naam:
R. Grandjean
Emailadres:
remygrandjean@gmail.com
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Remy Grandjean brengt verplichte RIE in beeld voor jouw bedrijf


Risico-Consult zorgt dat je bedrijf voldoet aan wet- en regelgeving 


Of je nu een horecazaak hebt of een administratiekantoor, je bent natuurlijk het liefst bezig met waar je goed in bent. Met ondernemen, met jouw expertise. Dan heb je mogelijk geen zicht op alle risico’s in je bedrijf. Toch is dat wél nodig als je mensen in dienst hebt. Remy Grandjean van Risico-Consult brengt alle procedures en maatregelen voor jou in kaart. De Arbeidsinspectie vraagt erom bij controles.


 


Risico-Consult kijkt heel breed naar jouw onderneming. Van (brand-)veiligheid tot opslag, van verzuimprotocol tot verzekering, van schoonmaak tot onderhoud. “Ook hoe je data beveiligt, valt onder risicomanagement. Net als je leveringsvoorwaarden, de AVG en de kans op een overval, of er asbest in het gebouw zit waar je werkt, of er een vertrouwenspersoon beschikbaar is als iemand zich geïntimideerd voelt. Daar sta je vaak niet bij stil”, heeftRemy Grandjean gemerkt. “ Maar het kan je als bedrijf wel de kop kosten als iemand lichamelijke klachten wijt aan zijn werk bij jou en je lang moet doorbetalen. Een zieke collega is als een taxi die stilstaatwaarvan de meter blijft lopen.”


Voorkom boetes en bespaar geld


Remy Grandjean helpt je graag met het nemen van je verantwoordelijkheid en de zogenoemde RIE. RIE of RI&E staat voor Risico-Inventarisatie en –Evaluatie, een plan van aanpak dat verplicht is voor alle ondernemers met personeel. Je wilt natuurlijk dat je collega’s en jij veilig en gezond kunnen werken. Remy Grandjean zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. “Voorkom boetes en bespaar geld. Een zorgzame werkgever heeft tevreden medewerkers die goed werken.”


Risico-Consult kijkt breder dan de RIE en werkt dan ook nauw samen met specialisten zoals assurantietussenpersonen of preventiebedrijven. “In de RI&E van alle bedrijven en in clausules van verzekeraars staat bijvoorbeeld dat ze het stroomnet en de zekeringkast elke drie tot vijf jaar volgens de zogenoemde NEN-norm moeten laten keuren. Dat weet niet iedereen.” 


Ook overleg met instanties na telefoontjes of brieven neemt Remy Grandjean graag van je over zodat jij er geen omkijken naar hebt.


 


Laat mij je bedrijf ontzorgen


 


Laat risicomanagement en je zorgen met een gerust hart over aan Remy Grandjean. “Het is mijn drive om je bewust te maken van de risico’s in je bedrijf zodat je beter keuzes kunt maken. Bij een controle kan ik voor je onderhandelen en de zaak oplossen. Jouw werk en bedrijf zo veilig mogelijk maken, voldoen aan alle wetten en regels; en problemen oplossen, daar krijg ik energie van.”


Mijn expertise draait om alle voorwaarden die ervoor zorgen dat jij met je bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving. Zo kun jij doen wat je het liefst doet: ondernemen.”


 


 


Bel of mail me gerust voor een korte scan van jouw bedrijf,


T 06 37160010


Einfo@risico-consult.nl


Kijk ook alvast op www.risico-consult.nl

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Momenteel hebben wij geen aanbieding