sliderfoto

Morrizz organizing


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0629548396
Adres:
Postcode:
6416 SG
Plaats:
HEERLEN


Contactpersoon

Naam:
Maurice Schreijen
Emailadres:
info@morrizz.nl
Telefoonnummer:

Bedrijfsactiviteiten

Morrizz is in 2012 ontstaan uit liefde voor het organiseren van leuke activiteiten. Inmiddels zijn wij, door onze passie en enthousiasme, uitgegroeid tot dé aanbieder in Limburg voor georganiseerde sportreizen voor groepen. Door middel van onze persoonlijke begeleiding tijdens alle trips en aantrekkelijke prijzen maken wij onze internationale voetbal -, formule 1 -, dart -, en ijshockeyreizen voor jong tot oud onvergetelijk. Wij reizen per luxe touringcar naar onze bestemmingen voor onze dag – of meerdaagse trips.

 

Onze gasten bestaan uit leden van sportverenigingen, vriendengroepen, personeelsverenigingen, bedrijven en andere geïnteresseerden die op zoek zijn naar een gezellig uitje met vrienden, gezin of collega’s. Wij bezoeken zeer regelmatig voetbalwedstrijden in de Bundesliga en Premier League waarbij ons aanbod voortdurend groeit. Zeer in trek zijn ook onze Formule 1 reizen die bestaan uit 5 daagse reizen naar de Grand Prix van Spanje, Oostenrijk en Hongarije en een dagtocht naar België.

 

Naast sportreizen verzorgen wij ook concertreizen naar onder andere Helene Fischer en is Morrizz in te schakelen voor de organisatie van leuke teamuitstapjes, bedrijfsuitstapjes, stedentrips en pretparkreizen naar bijvoorbeeld Europa Park, Moviepark en Phantasialand. Wij nemen onze opdrachtgever de volledige organisatie uit handen. Deze geeft alleen zijn wensen aan en laat de rest aan ons over; de gasten hoeven alleen nog maar te genieten.

 

Mocht u voor uw bedrijf of sportvereniging op zoek naar bedrukte bedrijfs - of sportkleding, polo’s, T-shirts, hoodies, petten, tassen, keycords of andere bedrukte merchandise? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij werken snel, goed en tegen betaalbare prijzen met persoonlijke aandacht voor uw wensen en ook voor kleinere aantallen. Wij hanteren geen instelkosten en alle opdrachten worden persoonlijk, en met de grootste zorg door ons afgehandeld.

Wilt u kennis maken met een klein organisatiebureau waar persoonlijke aandacht, maatwerk, service en oog voor detail hoog in het vaandel staan? Bel, app, mail voor een afspraak en kom eens langs voor een kop koffie in unit 1.21 van gebouw 7 op C-Mill in Heerlen. Ik verheug mij al op uw komst.

 

Morrizz, veel is mogelijk……de rest is een uitdaging!

 


(foto) Formule 1 trip Oostenrijk 2018! En wat voor één! 


Groepsfoto Formule 1 Oostenrijk 2018

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen
  • Voetbaluitje naar de topper in de Belgische Jupiler Pro League

    lees meer